Taxi in moskou

Als je opzoekt bent naar een taxi in moskou kun je deze vinden op een van de vele verschillende taxi staanplaatsen welke over de stad verdeeld zijn, Of je houd er gewoon een aan door je hand op te steken als je een taxi ziet rijden.

Taxi prijzen

Een taxi in moskou is veel goedkoper dan nederland zo betaal je gemiddeld maar 80 euro cent per kilometer !

In nederland is betaal je rond de 5 tot 7,50 euro als je instapt en dan zijn de eerste 2 kilometer gratis. En vervolgens 2 euro per kilometer.

Waar moet ik op letten ?

In moskou is het heel normaal om van te voren een prijs af te spreken zodat de meter niet aangezet hoeft te worden. Dit heeft ook het voordeel dat de chauffeur geen langere route neemt en je een rondreis moskou te zien krijgt op je eigen kosten.

En houd er rekening mee dat er weinig taxi chauffeurs geen of gebrekking engels spreken dus het is erg handig om bijvoorbeeld een kaart van de stad mee te nemen of op je telefoon te hebben.

Officiele en Onofficiele taxi's

Een officiele taxi in moskou is altijd geel met een zwartgeblokt dak, Er rijden meer onofficiele taxi's rond welke geen vergunning hebben maar dat betekent niet dat ze minder veilig of goed zijn, Ze zijn in iedergeval wel een stuk goedkoper !